Lounas-ravintola ja kahvila Espoon Suvisaaristossa

Tutustu lounaslistaan Kysy lisää tarjoiluista

Saaristokaupalla on myös ravintola ja kahvila Espoon Suvisaariston luonnonkauniissa maisemissa. Tarjoamme maukkaita lounaita sekä lisäksi erilaisia kahvilatuotteita, kuten paikan päällä leivottuja kakkuja ja pullia. Lisäksi saat meiltä kahvit, teet ja muut juomat. Meillä on myös anniskeluoikeudet.

Piipahda kahville tai lounaalle kodikkaassa Saaristokaupassa ja tee kaupassamme samalla päivän ruokaostokset! Takaamme henkilökohtaisen, ystävällisen palvelun sekä tuoreet, laadukkaat tuotteet.

Maukkaat lounaat jokaiseen makuun

Kahvila-ravintolamme tarjoilee kattavia lounaita maanantaista lauantaihin. Tarjoamme monipuolisesti erilaisia päivän annoksia, salaatteja ja keittoja. Tutustu lounaslistaamme ja piipahda testaamassa kotiruokaherkkujamme.

 

 

Keittolounas on tarjolla noutopöydässä, muut kahvila-ravintolamme annokset valmistetaan tilauksesta. Kahvi kuuluu lounaan hintaan. Lounasvaihtoehtoihin kuuluu aina jokin kasvisruoka, ja kaikki ruokamme ovat laktoosittomia. Kysy henkilökunnalta myös muista erityisruokavalioille sopivista vaihtoehdoista – pyrimme palvelemaan mahdollisimman joustavasti.

 

Lounas on tarjolla maanantaista lauantaihin klo 11–15.

Tutustu lounaslistaan

Maukkaat kotitekoiset kakut ja pullat myös kotiin

Voit piipahtaa meillä myös kahvilla tai teellä. Leivonnaisvalikoimaamme kuuluu monenlaisia kotitekoisia kakkuja ja pullia. Huomioimme myös sesongin herkut ja juhlat kahvilan tarjonnassa!


Voit joko nauttia kahvilamme herkkuja paikan päällä tai ostaa niitä mukaan kotiin vietäväksi. Muistathan myös, että palveluihimme kuuluu pitopalvelu, joka taikoo suolaiset ja makeat herkut kaikenkokoisiin juhliin.


Testaa kahvilamme herkkuja ja kysy lisää pitopalvelustamme. Toimitamme leivonnaisia ja ruokia tapahtumiin koko pääkaupunkiseudun alueella.

Tutustu pitopalveluun