Monipuolinen kauppa Espoon Suvisaaristossa

Kysy lisää tuotteistamme

Saaristokauppa on pieni mutta tarjonnaltaan monipuolinen kauppa Espoon Suvisaaristossa. Saat meiltä arjen tärkeimmät ruokatarvikkeet ja -tuotteet sekä erikoisemmat herkut, jotka sopivat vaikkapa lahjakorin täytteeksi.


Nykyinen kauppias on pyörittänyt Saaristokauppaa jo vuodesta 2012, mutta kaupan historia ulottuu tätä pidemmälle, ja se onkin toiminut jo pitkään alueen kyläkauppana.

Monipuolinen kauppa on tullut vuosien myötä tutuksi niin alueen asukkaille kuin muun muassa alueella lomaileville mökkiasukkaillekin.


Tule tutustumaan tarjontaamme ja nauti ostosten ohella myös lounas kahvila-ravintolassamme. Pääset paikan päälle tarvittaessa myös vesiteitse veneellä. Takaamme korkean laadun ja hyvän palvelun!

Perusruuat kotiin ja erikoiset herkut lahjaksi

Ruokakaupastamme löydät kaikki tarvittavat arkituotteet maidosta leipiin ja muihin tärkeimpiin ruokatuotteisiin. Valikoimaamme kuuluvat myös lihat, kalat, juustot ja vihannekset.


Lisäksi myymme erikoisempia herkkuja, jotka sopivat hyvin lahjaksi vaikkapa kyläreissulle. Valitse lahjakoriin tai omaksi iloksi valikoimistamme italialaista risottoriisiä, juustoja, oliiveja, italialaista risottoriisiä ja pastaa tai suomalaisen pientuottajan hunajaa. Myymme monia muitakin lahjatuotteita.


Saat meiltä myös esimerkiksi hygieniatuotteet sekä tärkeimmät siivoustuotteet. Alueella asuvien ja lomailijoiden ei tarvitse lähteä kauemmas kauppaan, sillä saat meiltä kaiken tarvittavan arkeen ja mukavaan mökkielämään.

Savulohta ja tuoretiskin antimia

Tuoretiskiltämme löydät tuoreet kalat ja lihat. Esimerkiksi kalavalikoimassamme on tarjolla kauden erikoisuuksia. Lisäksi savustamme paikan päällä tuoretta lohta, jota voit ostaa mukaan tai nauttia saman tien. Kaupassamme on myös kattava juustotiski.

Savustamme kalaa ja lihaa savustusuunillamme, jossa käytetään luonnollista haapaa. Savustamme läpi vuoden tiistaisin ja perjantaisin, kesällä jopa joka päivä! Savulohta voit ostaa mukaan tai nauttia paikan päällä, vaikka kylmän valkoviinin tai huurteisen oluen kera.

Kahvila-ravintolamme tarjoaa savulohen lisäksi monia muitakin maukkaita leivonnaisia ja ruokia. Tee ostokset ja hengähdä samalla hetki lounasravintolassamme. Palvelemme maanantaista lauantaihin, ja tarjoamme tuoreita lounas- ja kahviherkkuja jokaiseen makuun. Kesäisin avaamme asiakkaidemme iloksi terassin.

Lue lisää kahvilasta