Pitopalvelu toimittaa herkut Espoosta koko pääkaupunkiseudulle

Kysy lisää pitopalvelusta

Saaristokauppa on paitsi laadukas kahvila-ravintola ja kauppa myös kokenut pitopalvelu Espoossa. Valmistamme ja toimitamme tarjoilut erilaisiin tapahtumiin koko pääkaupunkiseudun alueella. Saat kauttamme tarvittaessa kokin ja tarjoiluhenkilökunnan.

Satsaamme kokonaisvaltaiseen pitopalveluun, joka tekee juhlien järjestämisen asiakkaalle helpoksi. Voit tilata meiltä tarjottavat joko toiveittesi tai suunnittelemiemme herkullisten esimerkkimenujen pohjalta, ruokien toimituksen sekä tarvittaessa myös henkilökunnan paikan päälle tapahtumaasi. Jos haluat varmistaa sujuvat ja laadukkaat ruokatarjoilut tapahtumaasi, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Rakennamme palvelupaketin toiveidesi mukaan.

Tilaa pelkät ruuat tai täydellinen palvelupaketti

Suunnittelit sitten pientä ja intiimiä juhlaa tai suurempaa tapahtumaa, autamme sinua tarjoilujen hoitamisessa. Voit tilata kauttamme täydelliset juhla- ja tapahtumamenut tai esimerkiksi vain kahvitarjoilut. Toteutamme ruuat aina asiakkaan toiveiden mukaan.


Emme voi tarjota tapahtumiin juomia, mutta autamme mielellämme niiden valinnassa. Näin saat juhliisi ehjän ja tyylikkään tarjoilukokonaisuuden.


Jos tarvitset ruokatarjoilujen ohella apua myös tarjoiluun, järjestämme paikalle henkilökuntaa tarpeidesi mukaan. Tarvittaessa saat meiltä myös kokin paikan päälle tapahtumaasi. Haluamme tarjota asiakkaille mahdollisimman kokonaisvaltaisen palvelun.

Tarjoilut kaikenkokoisiin tapahtumiin

Palvelemme pitkällä kokemuksella erilaisissa tapahtumissa: sukujuhlat häistä lakkiaisiin, ja myös kokouksiin ja yritystapahtumiin. Meiltä saat kokeneen pitopalvelun kaikenkokoisiin tapahtumiin pääkaupunkiseudun alueella.


Kerro meille juhlaruokatoiveistasi tai tilaa meiltä erilaisia menuvaihtoehtoja. Suunnittelemme mielellämme menut juhliin sinun toiveidesi ja tyylisi pohjalta. Annamme mielellämme lisätietoja erikoisruokavaliomahdollisuuksista.


Meidän työnämme on tehdä juhlasi ruokamuistoista ikimuistoisia. Takaamme tuoreet ja maukkaat ruuat, tarkkaan mietityt yksityiskohdat sekä tietysti täsmällisen ja sujuvan palvelun. Kysy lisää!