En mysig lunchrestaurang och närbutik i Esbo

Skärgårdsbutiken är en matbutik och lunchrestaurang på Sommaröarna i Esbo. Avnjut din lunch på vårt kafé och restaurang måndag till lördag och utför din mathandling i samma veva. Vi erbjuder även catering i huvudstadsregionen.

Mer info om våra tjänster
 Butik, Saaristokauppa – Skärgårdsbutiken, Esbo

Butik

Kafé och restaurang, Saaristokauppa – Skärgårdsbutiken, Esbo

Kafé och restaurang

Catering, Saaristokauppa – Skärgårdsbutiken, Esbo

Catering

Kontakt, Saaristokauppa – Skärgårdsbutiken, Esbo

 Kontakta oss

Färska produkter från rökt lax till ost och kött

I butiken och lunchrestaurangen satsar vi på färska, högkvalitativa produkter. Vår butik har en färskdisk där vi säljer kött och fisk. Vi erbjuder också en mängd färdiga rätter för bekymmersfria måltider eller till exempel en picknick. I vår ostdisk finns ett bra urval av världens ostar.

 

Vi har ett nära samarbete med våra leverantörer. Utbudet i vår delikatessdisk är omfattande och varierar efter säsong. Vi gör vår egen rökta lax, som du kan köpa med dig eller avnjuta på plats.

Följ oss också på sociala medier

Du kan följa våra aktuella nyheter och andra evenemang på våra sidor på Facebook och Instagram.

Personlig service för lokalbefolkning och turister

Skärgårdsbutiken är öppen året runt. På sommaren erbjuder vi våra kafé- och lunchgäster en liten terrass med serveringstillstånd.

 

Vi erbjuder både lokalbefolkning och områdets gäster personlig och vänlig service. Det finns kundparkering i anslutning till vår butik, och det är också lätt att ta sig hit med buss från till exempel köpcentret Iso Omena. Det går också bekvämt att besöka Skärgårdsbutiken med båt, eftersom det i närheten finns en brygga där du kan förtöja båten för shopping och lunch. Besök oss och utforska våra mångsidiga erbjudanden!

Din butik och ditt kafé på Sommaröarna i Esbo

Bra och mångsidig service, Saaristokauppa – Skärgårdsbutiken, Esbo

Bra och mångsidig service

Vi erbjuder personlig och mångsidig service. I anknytning till butiken har vi ett kafé, en lunchrestaurang och en delikatessdisk. Kom hit för en lugn stund och njut av våra högklassiga produkter!

Gedigen lokalkännedom om Sommaröarna i Esbo, Saaristokauppa – Skärgårdsbutiken, Esbo

Gedigen lokalkännedom

Vi känner väl till Sommaröarna i Esbo. Förutom matvaror och lunch kan vi ge dig tips om områdets evenemang och camping i Esbo-regionen. Fråga oss om mer information!

 

Personliga idéer för matgåvor, Saaristokauppa – Skärgårdsbutiken, Esbo

Personliga gåvoidéer

 

Vi tillhandahåller högklassiga matgåvor med vilka du kan skämma bort nära och kära. Skapa en egen presentkorg, till exempel med goda ostar och andra kvalitetsprodukter — vi hjälper dig gärna.