Mångsidig butik på Sommaröarna i Esbo

Fråga oss för information om våra produkter

Skärgårdsbutiken är en liten men mångsidig butik på Sommaröarna i Esbo. Vi tillhandahåller vardagens viktigaste matvaror och produkter, samt mer speciella delikatesser, som till exempel lämpar sig för presentkorgar.

 

Den nuvarande köpmannen har drivit Skärgårdsbutiken sedan 2012, men butikens historia sträcker sig långt tillbaka, och den har redan en längre tid fungerat som områdets närbutik.

 

Den mångsidiga butiken har under årens lopp blivit känd både bland regionens invånare och semestrande stugägare m fl.

 

Kom för att bekanta dig med vårt utbud och avnjut din lunch på vårt kafé och restaurang i anknytning till dina inköp. Vid behov kan du även besöka oss vattenvägen med båt. Vi garanterar hög kvalitet och god service!

Vardagsmatvaror för hemmet och speciella delikatesser för gåvor

I vår matbutik hittar du alla nödvändiga vardagsprodukter, från mjölk till bröd och andra viktiga livsmedel. Vårt sortiment inkluderar även kött, fisk, ostar och grönsaker.

 

Dessutom säljer vi delikatesser för särskilda tillfällen som lämpar sig väl som gåvor till exempel vid besök. Välj till en presentkorg eller unna dig själv något gott ur vårt urval av ostar, oliver, italienskt risottoris och pasta eller inhemsk honung. Vi säljer också många andra gåvoprodukter.

 

Vi säljer också toalettartiklar och de viktigaste rengöringsprodukterna. Områdets invånare och semesterfirare behöver inte ta sig långt bort för att handla, eftersom vi tillhandahåller allt som behövs för vardagen och ett bekvämt stugliv.

Rökt lax och färskvarudiskens produkter

I vår färskvarudisk finns färsk fisk och kött. Vårt fiskutbud inkluderar säsongens specialiteter. Dessutom röker vi vår färska lax på plats – du kan köpa med dig den eller avnjuta den direkt. Vår butik har också en stor ostdisk.

Vi röker fisk och kött i vår rökugn, där vi använder oss av naturlig asp. Vi röker året om på tisdagar och fredagar, och varje dag under sommaren! Ta med dig rökt lax hem eller avnjut den hos oss på plats, till exempel med ett glas kylt vitt vin eller en immig öl.

Vårt kafé och restaurang serverar utöver rökt lax många andra läckra bakverk och rätter. Gör dina inköp och ta samtidigt en andningspaus i vår lunchrestaurang. Vi har öppet måndag till lördag, och serverar färska lunch- och kaffedelikatesser för alla smaker. Till våra kunders glädje öppnar vi under sommaren vår terrass.

Läs mer om kaféet