Cateringföretaget levererar delikatesser från Esbo till hela huvudstadsregionen

Kontakta oss

På Skärgårdsbutiken i Esbo finns inte bara kafé, restaurang och matbutik, vi har även många års erfarenhet av catering. Vi erbjuder och levererar catering för en mängd olika evenemang i hela huvudstadsregionen. Vid behov ordnar vi även kock och serveringspersonal till ditt evenemang.

Vi erbjuder en övergripande cateringservice, som gör det enkelt för kunden att anordna en fest. Du kan antingen göra en beställning enligt egna önskemål eller utifrån vår läckra exempelmeny, beställa matleverans och, vid behov, även boka personal som är på plats under ditt evenemang. Om du vill försäkra dig om en smidig, högklassig catering för ditt evenemang, ber vi dig vänligen kontakta oss för att diskutera pris och tillgänglighet! Vi utformar ett servicepaket helt enligt dina önskemål.

Beställ komplett servicepaket eller enbart cateringmat

Oavsett om du planerar en liten och intim fest eller ett större evenemang hjälper vi dig med serveringen. Du kan välja att beställa hela fest- och evenemangsmenyer eller till exempel bara kaffeservering. Vi tillreder alltid maten enligt kundens önskemål.

 

Vi kan inte stå till tjänst med drycker för evenemangen, men vi hjälper gärna till med att välja ut dem. På så sätt får du en enhetlig och elegant serveringsupplevelse.

 

Om du också behöver hjälp med serveringen kan vi hjälpa till med personal enligt dina behov. Vi kan även se till att du får en kock för ditt evenemang. Med oss kan får du en så omfattande service som möjligt.

Catering för evenemang av alla storlekar

Vi har lång erfarenhet av olika evenemang, däribland släktfester såsom bröllop eller studentfester, men även möten och företagsevenemang. Med oss får du ett erfaret cateringföretag med ett brett utbud av tjänster för evenemang av alla storlekar i huvudstadsregionen.

 

Berätta om dina önskemål gällande festmaten eller beställ våra olika menyalternativ. Vi utformar gärna menyerna för festligheterna baserat på dina önskemål och din stil. Fråga oss gärna också om möjligheterna till specialkost.

 

Det är vårt jobb att göra maten på din fest minnesvärd. Vi garanterar fräscha och välsmakande rätter, noggrant genomtänkta detaljer och naturligtvis en exakt och smidig service. Kontakta oss för mer information!