Cateringföretaget levererar delikatesser från Esbo till hela huvudstadsregionen. Bekanta dig med påskens delikatesskasse

Kontakta oss

Skärgårdsbutiken i Esbo är inte bara ett högklassigt kafé, restaurang och butik, utan också ett erfaret cateringföretag. Vi erbjuder och levererar catering för en mängd olika evenemang i hela huvudstadsregionen. Vi tillhandahåller vid behov även kock och serveringspersonal.

Vi erbjuder en övergripande cateringservice, som gör det enkelt för kunden att anordna en fest. Du kan antingen göra en beställning enligt egna önskemål eller utifrån vår läckra exempelmenyn, beställa matleverans och, vid behov, även boka personal som är på plats under ditt evenemang. Om du vill försäkra dig om en smidig, högklassig catering för ditt evenemang, ber vi dig vänligen kontakta oss för att diskutera pris och tillgänglighet! Vi utformar ett servicepaket helt enligt dina önskemål.

Beställ endast maten eller ett komplett servicepaket

 

Oavsett om du planerar en liten och intim fest eller ett större evenemang hjälper vi dig med serveringen. Du kan välja att beställa hela fest- och evenemangsmenyer eller till exempel bara kaffeservering. Vi tillreder alltid maten enligt kundens önskemål.

 

Vi kan inte stå till tjänst med drycker för evenemangen, men vi hjälper gärna till med att välja ut dem. På så sätt får du en intakt och elegant serveringsupplevelse.

 

Om du också behöver hjälp med serveringen av mat, ser vi till att ordna personal enligt dina behov. Vi kan även se till att du får en kock för ditt evenemang. Med oss kan du få en så omfattande service som möjligt.

Catering för evenemang av alla storlekar

Vi har lång erfarenhet av olika evenemang, däribland släktfester såsom bröllop eller studentfester, men även möten och företagsevenemang. Med oss får du ett erfaret cateringföretag med ett brett utbud av tjänster för evenemang av alla storlekar i huvudstadsregionen.

 

Berätta om dina önskemål gällande festmaten eller beställ våra olika menyalternativ. Vi utformar gärna menyerna för festligheterna baserat på dina önskemål och din stil. Fråga oss gärna också om möjligheterna till specialkost.

 

Det är vårt jobb att göra matminnena från din fest minnesvärda. Vi garanterar fräscha och välsmakande rätter, noggrant genomtänkta detaljer och naturligtvis en exakt och smidig service. Kontakta oss för mer information!