Lunchrestaurang och kafé på Sommaröarna i Esbo

Bekanta dig med vår lunchlista Fråga oss om vårt utbud

I Skärgårdsbutiken finns även en restaurang och ett kafé i det natursköna landskapet på Sommaröarna i Esbo. Vi serverar läckra luncher samt en mängd olika kaféprodukter, såsom kakor och bullar som vi bakat själva. Vi serverar också kaffe, te och andra drycker. Vi har även serveringstillstånd.

 Titta in för en kopp kaffe eller för lunch i den mysiga Skärgårdsbutiken och gör i samma veva dagens matköp i vår butik! Vi garanterar en personlig och vänlig service samt färska, högkvalitativa produkter.

Läckra luncher för varje smak

Vårt kafé och restaurang har ett rikligt lunchutbud måndag till lördag. Vi serverar mångsidiga dagens rätter, sallader och soppor. Bekanta dig med vår lunchlista och titta in för att provsmaka våra hemlagade läckerheter.

 

Sopplunchen serveras från buffén; de övriga rätterna i vårt kafé och restaurang tillreds på beställning. Kaffe ingår i priset för lunch. Lunchalternativen inkluderar alltid en vegetarisk rätt, och alla våra rätter är laktosfria. Fråga personalen om andra alternativ som också lämpar sig för specialdieter — vi strävar efter att våra rätter ska vara så flexibla som möjligt.

 

Lunchen serveras måndag till lördag mellan kl. 11 och 15.

Bekanta dig med vår lunchlista

Läckra hemlagade kakor och bullar – som även kan köpas med hem

Du kan mer än gärna också titta in till oss för en kopp kaffe eller te. Våra bakverk inkluderar ett brett utbud av hembakade kakor och bullar. För kaféets utbud väljer vi även ut höjdpunkter från säsongens läckerheter och festligheter!

Du kan antingen njuta av vårt kafés läckerheter på plats eller köpa med godsaker hem. Kom också ihåg att våra tjänster inkluderar catering som trollar fram salta och söta delikatesser till alla typer av fester.

 

Provsmaka vårt kafés läckerheter och be om mer information om vår cateringservice. Vi levererar bakverk och mat till evenemang i hela huvudstadsregionen.

Bekanta dig med vår cateringservice